Mi a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz?

Ez egy olyan segédeszköz, amely a rossz testtartás elkerülését, a helytelen testtartás javítását és kezelését szolgálja, valamint hatékony hátfájás és a hátizomzat rendellenessége esetén.

Ki a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz gyártója?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz európai gyártmány.

Rendelkezik a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz oklevéllel?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz gyártója rendelkezik minden engedéllyel ortopédiai és protetikus gyártmányok gyártáshoz, eladáshoz és javításhoz.

Miért nem lehet ezt a segédeszközt orvosi előírásra kapni?

Ezt a segédeszközt a széles közönségnek és minden korosztálynak szánjuk. Célunk, hogy maximalizáljuk a hatását, miközben mindenki számára biztosított a legegyszerűbb hozzáférés. Az Ön idejét spóroljuk, amelyet az orvosi rendelőben töltene a vényre várva.

Melyek a Dr.Húzdkimagad®.segédeszköz előnyei a konkurrens termékekkel szemben?

A segédeszköz egyszerűen rögzíthető a testre, nem kell emiatt levetkőzni, pár másodperc alatt a ruházatra is felvehető. Az idősebb korosztálynál is segít korrigálni a deformációkat. 2–3 éves kortól szenior korosztályig használható. Más típusú segédeszközöknél előfordulhatnak mellékhatások – pl. a tüdő fiziológiai fejlődésének problémái, melynek következtében elégtelen oxidáció alakulhat ki. Ilyen segédeszköz csak vényre kapható.

Miért drágább a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz, mint más segédeszközök a piacon?

A segédeszköz speciális, kiváló minőségű gumiból készült, és oly módon van átszőve, hogy minimális legyen az ügyfelektől érkező reklamációk száma.

Kinek van szánva a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz mindenki részére jó, korhatár nélkül, kisgyerekeknek, időseknek egyaránt. A fiataloknál elősegíti a rossz testtartás elkerülést, az idősebbeknél hatékony hátfájás ellen.

Kitágul idővel a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz?

Amennyiben a Dr.Húzdkimagad® segédeszközt a gyártó által előírt célra használják és megfelelő módon kezelik, nem tágulhat ki. Rendkívül magas terhelésre tesztelték. A Dr.Straightenup Ltd. cég 2 éves garanciát vállal a termékre.

Hogyan lehet tisztítani és szárítani a Dr.Húzdkimagad® segédeszközt?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszközt közönséges mosószerekkel lehet mosni 40º C meleg vízben öblítőszer nélkül. Nem szárítható a fűtőtesten! Nem szabad csavarni!

Univerzális a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz gyerekeknek, felnőtteknek, nők és férfiak részére egyaránt?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz univerzális mindenki részére, nemre való tekintet nélkül.

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz egy vagy több méretben kapható?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszközt hat méretben gyártják: XS, S, M, L, XL, XXL, a fő méret választási tényező a mellkas kerülete centiméterben az alábbi táblázat alapján.

Méret táblázat:

XS – 55 – 65 cm

S – 66 – 75 cm

M – 76 – 85 cm

L – 86 -100 cm

XL – 101 – 115 cm

XXL 116 cm fölött

Hogyan kell helyesen megmérni a mellkas kerületét?

Megmérjük a mellkas kerületét közvetlenül a kar alatt (a nőknél a mell fölött).

Mit kell érezni a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz alkalmazásakor?

Kellemes hátrafelé húzást kell éreznie és azt, hogy a vállai hátrafelé nyúlnak, a lapockák „egymásfelé” mennek (az eszköz hátsó kereszteződése a lapockák közt van), a mellkas kihúzódik, rendszeres használatnál a hasizmok befelé húzódnak. Az eszköz nem vághat a kar alatt, ha ez előfordul, akkor kis méretet vásárolt. Egy mérettel nagyobb eszközt szükséges vennie.

Hogyan működik a Dr.Húzdkimagad® segédeszköz?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz a hátizomzat mechanikus terhelése alapján működik. A bőr alatt a bőr mechanoreceptorai találhatók, amelyek az eszköz alkalmazása után jelzést küldenek az ízületekbe. A test megjegyezi ezt az információt, és (kb. fél éven belül) egy pozitív szokás jön létre. Fél év után, helyes és rendszeres használtnál a használók a szkoliózisból is meggyógyultak.

Hogyan kell alkalmazni a Dr.Húzdkimagad® segédeszközt?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszközt napi 3–4 alkalommal kell viselni, átlagosan 20 – 30 percig, de legalább kétszer naponta. Az eszközt nem lehet egész nap viselni! Nem ajánlatos túllépni ezt az időhatárt az izmok túlzott terhelésének veszélye miatt. Ha az időhatárt túllépi, a következő nap izomlázat érezhet. Ha a felhasználó nem tartja be az időkorlátozást, akkor úgy tudja megfigyelni az alkalmazás időtartamát, hogy addig hordja magán, ameddig nem érez fájdalmat, de ezt nem fogja túllépni, hogy elkerülje a nemkívánatos hatást: ernyedt izom, izomláz.

Mikor javasolt alkalmazni a Dr.Húzdkimagad® segédeszközt?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszközt használata javasolt bármilyen kényelmes tevékenységnél, relatív nyugalomban – sétálásnál, TV nézésnél, olvasásnál, pihenésnél, kutya sétáltatásnál stb. Különösen ajánlott olyanoknak, akik hosszútávon ülő munkát végeznek, amelyhez bizonyos mértékű merev ülés kötődik, amelyet gyakran hát fájás kísér – pl. hosszan tartó ülés a számítógépnél, kasszagépnél, varrógépnél, a gépjármű volánjánál stb. vagy hosszan tartó, merev álló munka végzésénél, amelyet ugyancsak hátfájás kísér – pl. fodrászok, biztonsági őrök stb.

Mikor nem javasolt alkalmazni a Dr.Húzdkimagad® segédeszközt?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz használata nem javasolt kifejezetten fizikai tevékenység közben (pl. kapálásnál a kertben, betonozásnál, ablak tisztításnál stb.), sportolás közben (pl. futás, sízés, úszás, focizás stb.). Ugyancsak nem javasolt alvás közben használni.

Milyen öltözéken javasolt alkalmazni a Dr.Húzdkimagad® segédeszközt?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszközt pl. trikón, blúzon, ingen és hasonló vékony anyagokon lehet viselni. Az eszközt nem javasolt hordani szvetteren, kabáton stb., vastagabb anyagokon. Akit nem zavar, hordhatja a csupasz testén is – de ez gyakoribb mosást igényel az izzadás miatt. Munkahelyén viselheti zakó , szvetter kabát stb. alatt anélkül, hogy bárki észre venné. Ez az eszköz nagy előnye más segédeszközökkel szemben.

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz alkalmazása után a gumi, főleg a karok alatt „gyűrött”. Mit a teendő?

Semmi aggodalom. Egy kézzel enyhén kihúzzuk a gumit a gyűrött részen és a másik kéz ujjaival ismételten kiegyenesítjük.

Lehet a A Dr.Húzdkimagad® segédeszközt kombinálni egyéb, a hátizomzat erősítését szolgáló módszerrel?

A Dr.Húzdkimagad® segédeszköz nem zárja ki más hátizom-erősítő módszerek használatát, pl. úszás, pilates, gerinciskola stb.

Dr.Húzdkimagad®

Forradalmi találmány a hibás testtartás és a hátfájás ellen.

KIMUTATNI A TERMÉKET