A cég filozófiája

Vállalati filozófiánk, hogy intenzív pihenést hozzunk a munkával elfoglalt emberek életébe, ezáltal biztosítva a civilizációs betegségek megelőzését, amelyek komolyan veszélyeztetik az emberek életét a világ minden táján.

Cégünk innovatív megoldásokat kínál a kikapcsolódáshoz és a lelki jóléthez. A civilizációs betegségek ellen akarunk hatni a stressz lebontása által, lassítani akarjuk az öregedési folyamatot a sejtek szintjén, csak a legjobb innovatív technológiákat szeretnénk kínálni a világ minden tájáról és olyan szolgáltatásokat, amelyek biztosítják a jobb és egészségesebb jövőt.

Célunk, hogy pozitívan járuljunk hozzá a társadalom fejlődéséhez és az emberek egészségének megőrzőségez világszerte. Profeszionális szolgáltatás, házhozszállítás, kedves modor, a rugalmasság, alkalmazkodás az Ön igényeihez számunkra természetes.


,,Nem azért vállalkozunk hogy pénzt keressünk, hanem azért, hogy
teljesítsük a célunkat.”

A nevem Dr.Húzdkimagad

Tudta, hogy a világ népességének 90% egy bizonyos kor felett gerincfájdalomtól szenved, amelyet főként a helytelen testtartás okoz? Hogy Magyarországon a háziorvos és szakorvos látogatásának egyharmada éppen emiatt van? Gyorsan, egyszerűen és hatékonyan megoldja a Dr.Húzdkimagad® mechanikus kompenzációs segédeszközzel.

MEGJELENÍTENI A TERMÉKET